Eigenschappen

Eigenschappen

Wij ontzorgen financieel dienstverleners met innovatieve software van de hoogste kwaliteit en persoonlijke dienstverlening aangevuld met veel inhoudelijke kennis van hun processen en producten. Wij maken het uitvoeren van de kernprocessen binnen hun administraties efficiënter en meer beheersbaar.

Belangrijke eigenschappen over al onze oplossingen heen:

Certificaten en audits

Wij voldoen aan de hoge eisen op het vlak van compliance en risicomanagement bij financiële instellingen. We zijn bijvoorbeeld ISO 27001 en FIRA gecertificeerd. We organiseren periodiek audits op onze processen en systemen ter bewaking van de kwaliteit. Tevens voldoen wij aan de AVG richtlijnen.

Document management

Zelf templates voor correspondentie aanmaken, bewaren en beheren. Documenten worden in een vaste template gezet en in combinatie met uw huisstijl automatisch samengevoegd tot één document. De opmaak van templates geschiedt binnen Microsoft Word.

Agenderen en plannen

Plan en borg gemakkelijk acties en wijzigingsverzoeken in de toekomst. Onze oplossingen hebben een agenderingssysteem waarmee uw medewerkers nieuwe aanvragen, ontvangen mutaties en overige werkzaamheden tijdens de levenscyclus van een polis of dossier kunnen agenderen en plannen.

Rapportage

Het systeem is zo ingericht dat het makkelijk is om rapportages te maken. Bijvoorbeeld over kenmerken van uw klanten in portefeuille of op de voortgang van acties binnen uw klantbestanden. U kunt rapportages voorzien van eigen tekst en huisstijl.


Integratie met omgevingen

Onze systemen sluiten naadloos aan op uw bestaande omgeving. Koppeling met CRM-pakketten en online klantomgevingen zijn gemakkelijk te leggen. Integratie met Microsoft Office is standaard.


Software as a Service

Hosting van de software kan volledig door ons verzorgd worden. U profiteert van onze flexibele dienstverlening en u hoeft zich geen zorgen te maken over beheer en onderhoud van een eigen IT-systeem. Veiligheid staat voorop. Uw systeem functioneert in een optimaal beschermde omgeving.


Nieuws update

Laat hier uw contactgegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.