Oplossingen

Onze oplossingen

Financieel dienstverleners staan voor de uitdaging om de kosten van hun polis- en contractadministraties te verlagen, terwijl die administraties vaak gedateerd zijn en niet efficiënt zijn ingericht. Tegelijkertijd worden ze geconfronteerd met toenemende eisen op het vlak van klantbeheer vanuit interne en externe toezichthouders.Wij ontzorgen deze organisaties met onze oplossingen. Op deze pagina lees je er meer over. 

Onboarding nieuwe klanten

Biedt u complexe financiële producten aan? Vereenvoudig de te maken keuzes voor uw potentiële klanten met behulp van een online beslisboom binnen het aanvraagproces. Consumenten worden op deze manier geassisteerd en door het aanvraagproces geleid via duidelijke vragen.

Lees verder

Modernisering administraties

Wij hebben een administratiesysteem ontwikkeld waarin u alle nieuwe en bestaande polissen, contracten en dossiers tijdens hun levenscyclus kunt beheren van begin tot het eind van de looptijd. Met behulp van bewezen en standaard technologie ontwikkelen wij snel een oplossing op maat.

Lees verder

Financiële processen

Effectieve oplossing voor het incasso- en excassoproces binnen uw polis- of contractadministratie. Inclusief het aanmaken van bankbestanden, het koppelen van betalingen aan openstaande posten, debiteuren- en rekeningcourantbeheer en financiële administratie.

Lees verder

Online klantomgeving

Via ons platform kunt u adviseurs en consumenten 24 uur per dag inzage bieden in de status van hun aanvragen die ze bij uw bedrijf hebben ingediend. Ook alle lopende polissen en contracten kunt u ontsluiten via de klantomgeving. Uw klanten kunnen zelf bepaalde gegevens controleren en bijwerken.

Lees verder

Medische beoordeling

De gezondheid van uw klanten beoordelen doormiddel van een compleet geautomatiseerde medische portal. Deze hebben wij speciaal ontwikkeld voor de medische beoordeling van verzekerden die een levensverzekering willen aanvragen of muteren.

Lees verder

Nazorg en productconversies

Binnen de financiële dienstverlening is er veel vraag naar oplossingen op het gebied van productconversies en (structurele) nazorg. Met onze oplossing kunt u op een eenvoudige manier uw portefeuille importeren, communicatie opstarten, beheren, tot een advies komen en rapporteren.

Lees verder