Modernisering administraties

Administratiesoftware voor al uw polissen en contracten

Wij hebben administratiesoftware ontwikkeld waarin u alle nieuwe en bestaande polissen, contracten en afspraken tijdens hun levenscyclus kunt beheren, van begin tot het eind van hun looptijd.

Dat administratiesysteem kunnen wij specifiek inrichten naar uw wensen. Dit betekent dat we met bewezen standaardtechnologie voor uw organisatie snel een oplossing op maat kunnen ontwikkelen.

Flexibel inzetbaar

We kunnen een volledig nieuwe omgeving implementeren voor uw contractadministratie en deze ook laten aansluiten op de al aanwezige infrastructuur. Of gefaseerd uw huidige administratie omzetten naar een nieuwe en duurzame oplossing. Kortom: onze oplossingen zijn flexibel en tevens in te zetten als aanvulling op uw bestaande administratiesysteem wanneer dit niet meer verder technisch ontwikkeld wordt.

Goed toepasbaar voor closed book

Met onze oplossingen kunt u de levensduur van uw contractadministratiesystemen verlengen, terwijl wij tegelijkertijd toewerken naar een gemoderniseerd systeem om uw bestaande polis- en contractadministraties naadloos en zonder risico naartoe te migreren.

Als u een portefeuille heeft die geen nieuwe business meer genereert, zodat investeringen in compleet nieuwe systemen niet zijn te rechtvaardigen, dan is dit een zeer kostenefficiënte manier om de onderhoudskosten van bestaande producten te verlagen.

Triple S unlimited acteert op het snijvlak van business en techniek. Dit betekent dat wij ook het beheer van de hard- en software voor uw bestaande systemen kunnen overnemen en deze kunnen hosten. Dit kan een grote uitkomst zijn als er binnen uw organisatie geen specialisten meer werkzaam zijn die dit intern kunnen uitvoeren.

De voordelen

Geschikt voor een grote variëteit aan polissen, vermogensbeheercontracten, medische en hypotheekdossiers.
Webgebaseerd, dus altijd en overal te gebruiken voor uw medewerkers.
Koppeling met zowel generieke als maatwerk rekenkernen mogelijk.
Alle benodigde processen voor polisadministratie zijn aanwezig, zoals prolongatie, rekening-courant en depotregeloverzichten.
Inclusief financiële administratie met onder andere debiteurenbeheer, in- en excasso en journaalposten.
Koppeling met offerte-, documentmanagement en agenderingssysteem eenvoudig te realiseren.
Ontsluit uw bestaande systemen via internet, of andere systemen.
Geschikt om een migratie naar nieuwe systemen te vereenvoudigen.