Onboarding nieuwe klanten

Vereenvoudig het aanvraagproces voor uw klanten

Biedt u complexe financiële producten aan? Vereenvoudig de te maken keuzes voor uw potentiële klanten met behulp van een online beslisboom binnen het aanvraagproces. Consumenten worden op deze manier geassisteerd en door het aanvraagproces geleid via duidelijke vragen. Bijvoorbeeld bij het invullen van de risico- inventarisatie bij AOV of begeleiding bij het invullen van de gezondheidsverklaring bij een levensverzekering

 

Productkeuze

Door gebruik van onze module kunt u bepalen welk product, of welke beleggingskeuze het beste bij de klant past en of u voldoet aan uw wettelijke zorgplicht. De gegevens die klanten invullen bij het maken van het profiel, worden automatisch bewaard bij zijn of haar dossier, zodat u deze op een later moment altijd kunt verifiëren.

 

Online risicoprofiel

De vragen maakt u aan in een webapplicatie. Daarbij is het mogelijk om een aantal standaardantwoorden op te geven en daar een puntenaantal aan te koppelen. Op basis van de behaalde score kunt u een profiel opstellen van de aanvrager en bepalen welke risico’s deze mag lopen bij het samenstellen van bijvoorbeeld een beleggingsportefeuille.

 

Medische vragenlijsten

De flexibiliteit is zo groot dat u ook medische vragenlijsten voor bijvoorbeeld overlijdensrisicoverzekeringen mee kunt opstellen. Dankzij de mogelijkheden om autorisaties per medewerker in te stellen, is het mogelijk om de privacy van aanvragers te waarborgen en medische documenten geheel naar wens te beveiligen, rekening houdend met wet- en regelgeving.

De voordelen

Plug-in is flexibel te combineren met alle andere componenten; vragen en profielen zelf samen te stellen zonder hulp van IT-specialisten.
Outputprofiel altijd en overal beschikbaar om te controleren of deze nog overeenkomt met portefeuille van de klant.
Zelf nieuwe vragenlijsten samenstellen om marktonderzoek uit te voeren.
Vereenvoudigt complexe keuzetrajecten met beslissingsbomen.