Over ons

Over Triple S unlimited

Triple S unlimited ontwikkelt al meer dan 15 jaar oplossingen voor aanbieders en administrateurs van financiële producten en het in omvang grotere intermediair. Wij zijn de partner die hen bijstaat in het kostenefficiënt automatiseren van hun processen en het proactief beheer op hun relaties en producten. Met een toegewijd team van ontwikkelaars en experts op het vlak van financiële producten en bijbehorende processen werken wij continu aan het ontzorgen van onze partners en het optimaliseren van onze oplossingen. Dit doen wij met innovatieve software van de hoogste kwaliteit en persoonlijke dienstverlening aangevuld met veel inhoudelijke kennis van processen en producten.

Onze doelgroep

Financieel dienstverleners staan voor de uitdaging om de kosten van hun polis- en contractadministraties te verlagen, die administraties up-to-date te  houden en efficiënt in te richten. Tegelijkertijd worden ze geconfronteerd met toenemende eisen op het vlak van klantbeheer vanuit de eigen organisatie, de accountant, de Autoriteit Persoonsgegevens en toezichthouders DNB en AFM.

Triple S unlimited is er voor banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, aanbieders van consumptief krediet , administrateurs van financiële producten en het in omvang grotere intermediair. Wij ontzorgen deze organisaties met innovatieve software van de hoogste kwaliteit, aangevuld met veel inhoudelijke kennis van hun processen en producten wat het uitvoeren van de kernprocessen binnen hun administraties efficiënter en meer beheersbaar maakt.  

Onderdeel van TJIP

Triple S unlimited is sinds begin 2019 onderdeel van TJIP. Het Delftse technologiebedrijf TJIP bouwt en ondersteunt digitale platforms voor de financiële sector. Onze oplossingen sluiten aan op het TJIP Insurance Platform. Dit platform biedt modules voor de efficiënte distributie van producten richting de markt. Vanaf de front-end gebruikersinterface en achterliggende logica, tot aan de mid-office en de koppelingen met achterliggende systemen. Met onze oplossingen en met die van TJIP streven wij naar een maximale digitaliseringsgraad. Om hiermee niet alleen kosten te besparen, maar ook om de klanttevredenheid te verhogen. En de kwaliteit van advies en productkeuze te maximaliseren. Je leest hier meer over op tjip.com

 

Nieuws update

Laat hier uw contactgegevens achter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.