Referenties

Zien is geloven

Wie anders dan onze tevreden opdrachtgevers kunnen u uitleggen wat de voordelen zijn van samenwerken met Triple S unlimited? Daarom hebben wij op deze pagina een aantal voorbeelden verzameld van de projecten die wij hebben uitgevoerd.

AlHerMij voldoet aan nieuwste eisen na conversie door Triple S unlimited

Voor een pakket spaarhypotheken van ING heeft Triple S unlimited de conversie uitgevoerd naar een nieuw technologisch platform. Dit betekent voor De Algemene Levensherverzekering Maatschappij (een 100% dochter van SwissRe) dat de administratie, met een beperkte investering, blijft voldoen aan moderne eisen op het gebied van compliancy, risicomanagement en good governance.

Dazure ontwikkelt nieuwe producten met oplossingen Triple S unlimited

Dazure ontwikkelde op basis van onze oplossingen, onder meer, de GoedIdee Collectieve Nabestaandenverzekering, een mooie maatwerkoplossing voor werkgevers. Bijvoorbeeld: in plaats van het standaard Weduwe Pensioen of Wezen Pensioen kiest de werkgever voor 3x het jaarsalaris als verzekerd bedrag als nabestaandenvoorziening in een collectieve oplossing voor alle werknemers.

MijnGeldzaken.nl

In september 2013 informeerden wij u over de lancering van het financiële platform “MijnGeldzaken” welke door FinBase is opgezet en waarvoor Triple S unlimited een deel van de ontwikkeling verzorgt. Inmiddels is het platform waarbij consumenten hun financiële zaken op orde kunnen stellen en onafhankelijk advies kunnen aanvragen, het meest complete platform in Nederland op dit gebied en mogelijk in de wereld! In diverse publicaties van verschillende consumentensites zijn er positieve uitingen geweest over dit initiatief. Inmiddels zijn meer dan 35 adviseurs aangesloten. Het platform wordt continu up-to-date gehouden met de laatste ontwikkelingen op financieel gebied en wijzigingen qua wetgeving. Wilt u meer weten over het tot stand komen van MijnGeldZaken.nl, lees dan onderstaand de reference story.